Laat burgemeester Broertjes zien wat de HOV-busbaan aanricht!

Laat burgemeester Broertjes zien wat de HOV-busbaan aanricht!

Burgemeester Broertjes heeft aan alle fracties gevraagd of hij een ochtend met hen mee mocht. Op vrijdagochtend 6 maart neemt Léonie Sazias van Hart voor Hilversum de burgemeester samen met de Hilversummers mee op stap bij Anna’s Hoeve en bij de Oosterengweg. Hilversummers kunnen dan de burgemeester vertellen welke effect de HOV-busbaan en het verleggen van de Weg over Anna’s Hoeve zullen hebben op hun geliefde omgeving.

Heel veel Hilversummers maken zich zorgen over de komst van de HOV-busbaan en over de aantasting van Anna’s Hoeve. Hart voor Hilversum trekt al een aantal jaar met hen op. Ondanks onze stevige protesten, heeft een meerderheid van de politiek, met D66 en de VVD voorop, ingestemd. Maar juist nu alle raadsbesluiten genomen zijn, is het goed om de burgemeester te informeren over wat het plan betekent voor de Hilversummers in de verschillende wijken.

Daarvoor is het volgende programma samengesteld:

Hart voor Hilversum wil de burgemeester op deze ochtend graag een heel concreet beeld geven van dit enorme project. Tijdens de aanleg zal Hilversum 3 jaar lang qua verkeer overhoop gegooid worden. Voor de Hilversummers, die wonen of werken naast de busbaan, zal het grote invloed hebben op hun leefgenot. Misschien ziet de burgemeester mogelijkheden om concrete pijnpunten te verzachten bij de uitvoering. In ieder geval hebben mensen de kans hun hart te luchten bij hun burgervader. Hart voor Hilversum zal concrete ideeën, die opgedaan worden, inbrengen in de raad.

Iedereen is van harte uitgenodigd! Tot ziens op vrijdag 6 maart om 9.00 uur bij Anna’s Hoeve.

Fractie van Hart voor Hilversum

28-02-2015 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl