Landelijk!

Landelijk!

Beste Hart voor Hilversummers,

foto2ekamer_2.jpg Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk al hebben gehoord ga ik de overstap maken naar de landelijke politiek. Dat wil ik eigenlijk al heel lang, omdat daar belangrijke beslissingen worden genomen waar wij ook lokaal mee te maken hebben. Ik wil het bij de 50pluspartij gaan opnemen voor dezelfde dingen waar Hart voor Hilversum ook voor staat. Mijn favoriete slogan is: “de maatschappij dat zijn wij” en dus zijn wij ook de overheid. Die moet er voor ons zijn en niet voor de instituten en de systemen.
Ik zal me bij de 50Pluspartij vooral gaan inzetten voor zorg in de breedste zin van het woord.

Ik verlaat Hart voor Hilversum met pijn in mijn hart want ik houd van Hilversum met zijn diverse bevolking. Ik blijf hier dan ook gewoon wonen. Gelukkig laat ik Hart voor Hilversum achter in handen van zeer gedreven en talentvolle raadsleden die de mening van de Hilversummers belangrijk vinden en dat samen goed weten te vertalen naar de gemeenteraad.
Maar ik ben nog niet weg, ik heb de intentie om aan te blijven als fractievoorzitter tot april en tot die tijd zal ik voor de Hilversumse belangen blijven knokken zoals Hart voor Hilversum dat altijd doet.
Intussen gaan we ons als fractie de komende tijd buigen over overheveling van portefeuilles en mijn vervanging als fractievoorzitter. We zullen dat dan ook laten weten.

Warme groet
Léonie Sazias

26-12-2016 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu