Jerry Braaksma is Politicus van het jaar 2016!

Jerry Braaksma is Politicus van het jaar 2016!

We zijn super trots: Jerry Braaksma, raadslid van Hart voor Hilversum heeft de Publieksprijs van Politicus van het Jaar 2016 gekregen! Er zijn veel stemmen uitgebracht. De inwoners van Hilversum hebben het meest op Jerry gestemd!

Jerry zet zich met hart en ziel in voor de Hilversummers. Hij wil graag dat de inwoners goed betrokken worden bij de plannen van de gemeente. Zo bedacht hij een informatie-avond over de verkeersplannen van de gemeente. Hij nodigde wethouder Voorink uit om zo de mensen rechtstreeks te informeren. Jerry heeft de avond samen met ons raadslid Karin Walters opgezet en uitgevoerd. Er was een flinke opkomst en het was een goede avond!

Jerry staat pal voor de LHBTI-groep (Lesbiënnes, Homo's, Bi-sexuelen, Transgenders en Intersexuelen). Zo deed hij aangifte tegen een nieuwe politieke partij, die zich sterk discriminerend uitliet tegen homo's.

Bij Jerry zijn ALLE inwoners van Hilversum welkom. Hij wil graag dat mensen contact opnemen, bijvoorbeeld door te mailen naar "info@hartvoorhilversum.nl"|safe_email, als ze een wens hebben voor Hilversum of als er iets niet goed gaat. "We kunnen het niet altijd oplossen, maar we kunnen in ieder geval luisteren en dat doen we ook graag!" geeft de kersverse winnaar aan.

Van harte gefeliciteerd, Jerry!

We feliciteren ook Marleen Remmers van Groenlinks, die zeer verdiend de Vakprijs voor Politicus van het jaar 2016 gewonnen heeft!

Fractie en bestuur van Hart voor Hilversum.

De foto is gemaakt door Eduard Metz.

05-02-2017 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu