Dinsdag 7 maart, Omroepkamer, HvH slot-sessie na inloopavond 'Kleine Spoorbomen'

Dinsdag 7 maart, Omroepkamer, HvH slot-sessie na inloopavond 'Kleine Spoorbomen'

HvH houdt 'slot-sessie' inloopavond Stationsgebied/Kleine spoorbomen a.s. dinsdag

Op dinsdag 7 maart van 19.30 tot 21.30 uur houdt de gemeente haar tweede avond over de plannen Stationsgebied en Kleine Spoorbomen. Het is een vrije inloop. Hart voor Hilversum organiseert aan het einde van die avond een 'slot-sessie' van 21.00 tot 21.30 uur in de Omroepkamer van het raadhuis om uw mening te horen over de plannen zoals ze nu voor liggen.

Op donderdag 5 januari organiseerde Hart voor Hilversum een avond over de verkeersplannen rond het Stationsgebied en de Kleine Spoorbomen. De grote zaal van buurthuis de Geus zat vol. We hebben iedereen verteld wat de plannen waren en we hebben van de mensen in de zaal de op- en aanmerkingen en ideeën gehoord. Zo was iedereen goed voorbereid voor de eerste informatie-bijeenkomst van de gemeente op donderdag 12 januari in het raadhuis. Die avond was druk bezocht en de inwoners hebben veel opmerkingen op geeltjes geplakt en aan de ambtenaren doorgegegeven.

Hierbij sturen we u de uitnodiging voor de tweede avond van de gemeente. Deze vindt plaats op dinsdag 7 maart van 19.30 tot 21.30 uur in het raadhuis. Dit blijkt nu slechts een inloopavond te zijn. U kunt rondlopen en zelf kijken welke tekeningen of schetsen er nu liggen en wat er wel of niet overgenomen is van uw input van de avond van 12 januari, toen heel veel mensen reactie en ideeën hebben aangeleverd. Zo was er veel commentaar op het (gedeeltelijk) afsluiten van de Kleine Spoorbomen en op het tweerichtingen maken van de Koninginneweg. Wat is daar nu mee gebeurd? Aangezien het een inloopavond is en er dus geen gezamenlijke terugkoppeling is in een grote zaal, kan u lastig uw mening kenbaar maken aan de wethouder en de ambtenaren over wat er die avond voor ligt.

Daarom organiseert Hart voor Hilversum zelf een 'slot-sessie'! We nodigen u uit om aan het eind van de inloop-avond om 21.00 uur naar de Omroepkamer te komen om aan de raadsleden van Hart voor Hilversum te vertellen wat u vindt van de plannen die u die avond heeft kunnen zien. Wij willen WEL precies weten wat u aan op- en aanmerkingen heeft! De slot-sessie sluit om 21.30 uur, want dan zal het raadhuis gaan sluiten.

We zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Karin Walters en Jerry Braaksma
Fractie Hart voor Hilversum.

04-03-2017 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu