Karin Walters volgt Léonie Sazias op als fractievoorzitter Hart voor Hilversum

Karin Walters volgt Léonie Sazias op als fractievoorzitter Hart voor Hilversum

Hart voor Hilversum maakt bekend dat Karin Walters Léonie Sazias opvolgt als fractievoorzitter

Karin Walters is een bekend gezicht in de lokale politiek. In de afgelopen zeven jaar is Karin lid van de Hilversumse gemeenteraad geweest. Daarvoor was ze van 2006 tot 2010 wethouder met Financiën, Sociale Zaken en Personeel & Organisatie in haar portefeuille.

Léonie Sazias vertrekt met een gerust hart naar Den Haag: "Ik ben blij dat Karin het fractievoorzitterschap van mij wil overnemen. We hebben de laatste jaren intensief met elkaar samengewerkt en veel mooie resultaten geboekt. Ik heb er alle vertrouwen in dat Karin die lijn met de rest van de fractie zal kunnen doortrekken."

Hart voor Hilversum zal goed blijven luisteren naar de inwoners. Karin: "De kracht van onze fractie is dat we met mensen in gesprek gaan om te horen wat de wensen en de zorgen zijn. Wij vinden dat het betrekken van de inwoners bij gemeentelijke plannen nog steeds voor verbetering vatbaar is. De agenda van Hart voor Hilversum verandert niet, zo blijft onder andere het tekort aan sociale huurwoningen hoog op onze agenda staan."

Fractie van Hart voor Hilversum

21-03-2017 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu