Henk Blok stapt over naar Hart voor Hilversum

Henk Blok stapt over naar Hart voor Hilversum

P E R S B E R I C H T

Henk Blok stapt over naar Hart voor Hilversum

Het bestuur van Hart voor Hilversum maakt bekend dat Henk Blok (74) overstapt naar Hart voor Hilversum. Hij heeft zijn functies als voorzitter en commissielid van Leefbaar Hilversum met onmiddellijke ingang neergelegd en is per direct beschikbaar voor Hart voor Hilversum.

Fractievoorzitter Karin Walters is erg blij met de komst van Blok naar Hart voor Hilversum: “Als voormalig manager bij grote, internationale ondernemingen heeft Henk veel ervaring op het gebied van Financiën, Economie en Bestuur. Hij heeft uitstekende dossierkennis en is analytisch sterk. En net als wij vindt hij solide financieel beheer, integer gemeentebestuur en burgerparticipatie erg belangrijk.

Blok: “Als grootste lokale partij van Het Gooi, met zes zetels in de Hilversumse gemeenteraad, is Hart voor Hilversum een lokale partij die er echt toe doet. Na de verkiezingen van volgend voorjaar hoop ik als gemeenteraadslid de belangen van de Hilversumse bevolking en ondernemers te behartigen. Of ze nu -net als ik- in Trompenberg wonen of ‘Over het Spoor’, een grote, sterke, onafhankelijke lokale partij is belangrijk voor iedereen die hier woont of werkt.”

In juni van dit jaar stapte Michiel Eerenberg (ex-Hilversum 1) al over naar Hart voor Hilversum. Bestuursvoorzitter Marjon Heijnen: “Mede door de komst van de beste mensen van Leefbaar en Hilversum 1 is Hart voor Hilversum de stevigste lokale partij van Hilversum.”

01-12-2017 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl