Hart voor Hilversum houdt een Goede Doelen Bingo voor het dierenasiel en de dierenambulance.

Hart voor Hilversum houdt een Goede Doelen Bingo voor het dierenasiel en de dierenambulance.

Hart voor Hilversum organiseert een Goede Doelen Bingo als steuntje in de rug voor ons dierenasiel en de dierenambulance.

We houden de bingo in woonzorgcentrum Nieuw Kerkelanden aan de Franciscusweg 137.

De Bingo begint om half acht, de zaal gaat open om kwart voor zeven.

(Hoek Kerkelandenlaan, tegenover de benzinepomp).

Het dierenasiel in Crailo bestaat al sinds 1925 en heeft meer dan 200.000 dieren opgevangen. Ieder Hilversummer kent het asiel wel, en weet ook in welke erbarmelijke staat het nu verkeert. De dierenambulance richt zich op het opvangen en terugbrengen van weggelopen of vermiste dieren en het vervoeren van zieke, overleden of gewonde dieren.

Al dit werk wordt gedaan door vrijwilligers. Om dit efficiënter te kunnen doen vormen zij samen een nieuwe stichting met een actief en deskundig bestuur, onder de naam het Gooische Nest.

Wij gaan het Gooische Nest helpen!

Het Gooische Nest wil graag een nieuw onderkomen bouwen op de plek waar nu dierenasiel Crailo is. Dat is goed voor de dieren en voor het personeel en vrijwilligers. Ook de dierenambulance zal daar onderdak krijgen.

Wij willen het Gooische Nest een hart over de riem steken, door ons met een Bingo, en trouwens ook een loterij,  in te zetten voor dit goede doel.

De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe stichting het Gooische Nest. HvH betaalt alle kosten, dat betekent dat alle opbrengst van de Bingo helemaal naar dit goede doel gaat.

We gaan er een gezellige avond van maken, u kunt veel mooie prijzen winnen en samen steunen we het Gooische Nest!

Komt u niet naar de Bingo, maar wilt u wel een financiële bijdrage leveren? Dan zijn dieren en medewerkers van het Gooische Nest u dankbaar.

Opgeven voor de bingo kan via regio@chello.nl

Een donatie kan via www.dierenasielcrailo.nl

 

21-11-2023 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl