Lees hier 21 juni het manifest voor de Alexia Tunnel

Lees hier 21 juni het manifest voor de Alexia Tunnel

Hilversum, 20 juni 2023 - De aanleg van de Alexiatunnel heeft een aanzienlijke impact gehad op de buurt en haar bewoners. De veranderingen in verkeersstromen, geluiden en het uitzicht zijn dagelijkse realiteit geworden voor de omwonenden. Met oog op deze kwestie heeft Hart voor Hilversum op 22 april 2023 gesprekken gevoerd met bewoners die wonen bij of gebruik maken van de Alexiatunnel.

Na zorgvuldig luisteren naar de zorgen en ervaringen van de buurtbewoners, heeft Hart voor Hilversum een Manifest opgesteld dat de problematiek omtrent de Alexiatunnel belicht. Dit Manifest, genaamd "Tunnelvisie op de Alexiatunnel," bevat de verzamelde feedback en dient als een belangrijk document voor het aankaarten van de knelpunten rondom dit project.

Op dinsdag 20 juni om drie uur 's middags zal Hart voor Hilversum het Manifest officieel overhandigen aan wethouder Bart Heller. De overhandiging zal plaatsvinden boven aan de tunnel, bij de Riebeeckgalerij. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij deze gelegenheid aanwezig te zijn en hun steun te betuigen.

Vanaf dinsdag 20 juni zal het Manifest "Tunnelvisie op de Alexiatunnel" te lezen zijn op de website van Hart voor Hilversum. Het document zal daar beschikbaar gesteld worden, zodat iedereen kennis kan nemen van de bevindingen en aanbevelingen van de buurtbewoners.

Hart voor Hilversum hoopt met dit Manifest een constructieve dialoog op gang te brengen tussen de gemeente Hilversum, bewoners en andere belanghebbenden. Het is van cruciaal belang dat alle betrokken partijen samenwerken om oplossingen te vinden die zowel de leefbaarheid van de buurt waarborgen als de belangen van de gemeente behartigen.

Neem voor meer informatie over het Manifest "Tunnelvisie op de Alexiatunnel" en andere initiatieven van Hart voor Hilversum een kijkje verder op deze website.

Vanaf 20 juni via deze link te lezen. 

20-06-2023 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl