Hart voor Ondernemers op de Gijsbrecht

Hart voor Ondernemers op de Gijsbrecht

Vandaag, 26 februari, zijn raadslid Ron Lancé en kandidaat raadslid en commissielid Chris Groeneveld in het kader van het verkiezingspunt 8, Hart voor Ondernemers, “de Gijsbrecht” op gegaan om onder meer te praten over de herinrichting van deze straat en om duidelijk te maken dat Hart voor Hilversum deze ondernemers steunt. Andere Hart voor Hilversummers stonden op de politieke markt.

Ron en Chris zijn bij vele ondernemers naar binnen gestapt voor een kort praatje en hebben een hoop waardevolle informatie kunnen ophalen betreffende de herinrichting van deze straat waar “de Gijsbrecht” sedert 2017 mee bezig is. We hebben de ondernemers vertelt dat Hart voor Hilversum voornemens is om na de verkiezingen met de nieuwe raad snel een uitgestippelde richting vast te stellen voor deze straat. Het is nu, na vijf jaar, tijd voor concrete plannen zodat de winkelstraat vooruit kan. Daar waren volgens ons alle ondernemers die we hebben gesproken het unaniem over eens. We hebben de ondernemers voorzien van een verkiezingsflyer en een aantal heeft deze flyers ook in de winkel gelegd voor geïnteresseerde cliënten.

Helaas hebben we niet alle ondernemers kunnen spreken vanwege de veel bezoekers in de betreffende winkels. Desalniettemin is het een prachtige zonnige dag geweest waarin veel informatie is opgehaald en waar een aantal prachtige gesprekken zijn gevoerd.

Chris Groeneveld en Ron Lancé, Hart voor Hilversum.

26-02-2022 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl