Hart voor Hilversum presenteert 15 nieuwe speerpunten voor de komende verkiezingen!

Hart voor Hilversum presenteert 15 nieuwe speerpunten voor de komende verkiezingen!

Hart voor Hilversum heeft haar nieuwe verkiezingsprogramma gepresenteerd voor de gemeenteraads-verkiezingen van 16 maart volgend jaar. De kern bestaat uit 15 nieuwe speerpunten, die ze opgehaald heeft bij de inwoners van Hilversum. Meer betaalbare woningen, handhaving op illegale activiteiten in de wijken en het op tijd betrekken van inwoners bij plannen vinden Hilversummers van groot belang. Er zijn ook geheel nieuwe speerpunten. Hart voor Hilversum wil meer voorzieningen in Hilversum: een vernieuwd dierenasiel, een nieuwe bibliotheek op het Oosterspoorplein en een zelfrijdende, elektrische panoramashuttle om mensen vanaf de snelweg naar het Mediapark te brengen!

Hart voor Hilversum heeft oog voor ALLE Hilversummers: jong en oud, arm en rijk, werknemer en ondernemer, van elke achtergrond en geaardheid. De partij is niet gebonden aan een landelijke partij, maar volledig zelfstandig en lokaal. Ze is niet ‘links’ en niet ‘rechts’, maar pragmatisch. Welke oplossingen passen bij Hilversum? De lokale partij streeft naar een gemeente waarin het voor iedereen goed wonen, werken en leven is.

Dit zijn de 15 nieuwe speerpunten op een rij:

In het verkiezingsprogramma staan nog veel meer ideeën voor een prettig Hilversum. Bijvoorbeeld “Gratis met de bus, voor 75+!” en een nachttrein tussen Utrecht, Hilversum en Amsterdam.

Het hele verkiezingsprogramma staat hier: verkiezingsprogramma 2022-2026

In november is de kandidatenlijst van Hart voor Hilversum vastgesteld: https://www.hartvoorhilversum.nl/nieuws/?item=208&nieuws=Onze_kandidatenlijst 

Karin Walters, de lijsttrekker van Hart voor Hilversum, ziet uit naar de campagne: “Hart voor Hilversum is de grootste partij van Hilversum. We hebben in de afgelopen 4 jaar veel bereikt. Met dit verkiezingsprogramma, vol met praktische en lokale speerpunten, kunnen we samen met de Hilversummers opnieuw Hilversum prettiger, veiliger en mooier maken!”

16-12-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl