SPREEK JE UIT OVER DE TOEKOMST!

Hart voor Hilversum vindt het belangrijk dat Hilversummers zichzelf uitspreken over ons eigen Hilversum van de toekomst.

De gemeente organiseert de komende weken activiteiten waar u uw mening kunt geven. Doe dat vooral, maak gebruik van die mogelijkheid en geef je mening. De uitkomsten van de avonden zijn input voor de Omgevingsvisie 2040 van de gemeente.

Wat is de Omgevingsvisie 2040

Een Omgevingsvisie is een plan voor de toekomst van de stad. Er staat in wat Hilversum wil verbeteren, maar ook wat behouden of beschermd moet worden. Belangrijk hierbij is de samenhang tussen ruimte, water, milieu, natuur, landschap, verkeer en vervoer, infrastructuur en cultureel erfgoed.

Gespreksavonden .

Alle avonden starten om 19.30 uur. Aanmelden kan via omgevingsvisie@hilversum.nl. of op de avond zelf bij de deur.

NB de gespreksavonden zijn een activiteit van de gemeente en daardoor vrij toegankelijk, een coronatoegangsbewijs is niet nodig.

·        Dinsdag 2 november, Hilversumse Meent, wijkcentrum De Kruisdam

·        Donderdag 4 november, Zuidwest, de Waaier RK kerkcentrum (Emmaus-parochie)

·        Woensdag 10 november, Noordoost, Hilfertsheemcollege.

·        Donderdag 11 november, Oost, Morgensterkerk

·        Woensdag 17 november, Zuidoost, Conferentiecentrum Hoorneboeg

·        Donderdag 18 november, Zuid, Bethlehemkerk

·        Maandag 22 november, Noordwest, MCO muziekcentrum

Ga me!

Op donderdag 21 en 28 oktober en op donderdag 4, 11 en 18 november bent u welkom in de inlooplocatie ‘Atelier van de toekomst’ in de Gooische Brinkpassage (naast Bakker Bart) in het centrum. Tussen 11.00 en 18.00 uur heeft de gemeente de koffie met iets lekkers voor u klaar staan! 

Wilt u zich vooraf verdiepen?

Op https://hilversum2040.nl/nl-NL/projects/achtergrond-informatie vindt u informatie over de aanpak om tot een Omgevingsvisie te komen en allerlei cijfermateriaal over de ontwikkelingen in Hilversum.

Wat doet de gemeente met uw ideeën?

Alle ideeën en de samenvattingen van de gesprekken worden door een onafhankelijk redactieteam samengevat in ‘denkrichtingen’ voor de toekomst van Hilversum. Samen bieden we deze denkrichtingen en alle ideeën aan de gemeenteraad aan. De gemeenteraad laat één van de denkrichtingen uitwerken tot een (Ontwerp) Omgevingsvisie.

Meer informatie, meedoen en aanmelden: hilversum2040.nl

 

25-10-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl