Zal de provincie luisteren naar de inwoners van 't Gooi?

Zal de provincie luisteren naar de inwoners van 't Gooi?

HILVERSUM - Deze maandagmiddag zullen 5 mensen van Comité Busbaan Nee afreizen naar het provinciehuis in Haarlem om te voorkomen dat de statenleden 118 miljoen gaan besteden aan de aanleg van een onnodige busbaan. Steun ze!

A.s. maandagmiddag 20 januari staat HOV het Gooi op de agenda van commissie Mobiliteit en Wonen van de provincie. Gedeputeerde mevrouw Post heeft er een stuk neergelegd, waarin ze vraagt om het hele bedrag van 118 miljoen euro. De voorbereidingen die ze had afgesproken met de commissie zijn nog lang niet af, maar het voorbereidingsgeld is op. Dus of ze nu maar meteen het hele bedrag mag hebben, dan kan ze verder.

Er gaan 5 mensen van Comité Busbaan Nee naar de commissievergadering. 4 ervan zullen gaan inspreken: van de Vitusbuurt, van de vereniging "Geen weg door de Bijvanck", Hart voor Hilversum en Hart voor Blaricum. Ze zullen spreken namens alle clubs die aangesloten zijn bij Comité Busbaan Nee, zie www.busbaannee.nl. Er zal ook een raadslid van het CDA Laren meegaan.

We willen samen bereiken dat de provincie dit dwaze plan voor een HOV-busbaan stopt en voorkomen dat ze 118 miljoen euro krediet gaan vrijgeven aan gedeputeerde mevrouw Post.

In de gemeenten hebben de coalities de macht en die hebben in meerderheid vòòr de HOVbusbaan gestemd. Ze hebben deze week de samenwerkingsovereenkomst met de provincie getekend. Onbegrijpelijk. Iedereen weet toch nu dat dit de 'JSF van het Gooi' is: een overdreven 'oplossing' voor belachelijk veel geld.

De 4 insprekers van Comité Busbaan Nee, uit Blaricum en Hilversum kunnen wel wat ruggesteun gebruiken om de oren te openen bij de statenleden in de Provincie. Help ze mee. Teken de petitie!

Ga naar www.busbaannee.nl en klik op de rode knop om de petitie te tekenen.

19-01-2014 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu