Word lid, word actief

Hebben de ontwikkelingen in Hilversum je warme belangstelling?

Wil je weten wat er eigenlijk in dat grote gele Raadhuis gebeurt? Wil je je kennis en ervaring delen en je stem laten horen of liever wat meer op de achtergrond blijven en zorgen dat onze volksvertegenwoordigers kunnen schitteren? Wil je meedoen?

Word dan lid van onze politieke vereniging!

Aanmelden

Stap 1: Aanmelden via E-mail

U kunt zich aanmelden als lid, als deelnemer aan een van onze commissies, of voor een rol binnen het bestuur. Stuur een e-mail naar ons met uw interesse of vul het contactformulier in op onze website. Zorg ervoor dat u de volgende gegevens vermeldt: Naam, Adres, Postcode, Geslacht , Geboortedatum ,Telefoonnummer, en E-mailadres.

Stap 2: Bevestiging en Kennismakingsgesprek

Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestigingsmail(iedere donderdag om 20:00 uur wordt de emailbox doorgenomen). We nemen vervolgens telefonisch contact met u op voor een korte kennismaking en om uw aanmelding door te spreken.


Stap 3: Bespreking in Bestuursvergadering

Uw aanvraag wordt besproken tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering. Hier beoordelen we of uw aanvraag overeenkomt met onze beschikbare rollen en mogelijkheden.

Stap 4: Uitslag van Uw Aanvraag

Als uw aanvraag is goedgekeurd in de bestuursvergadering, informeren wij u hierover zo spoedig mogelijk per e-mail of telefonisch.

Stap 5: Contributie

Als nieuw lid wordt van u verwacht dat u een jaarlijkse contributiebijdrage betaalt van € 10,00 per persoon, per kalenderjaar. In het de uitslag van u aanvraag zullen we hier een verzoek voor doen. Gelieve het contributiebedrag over te maken op IBAN NL86 RABO 0123 9066 95 ten name van Hart voor Hilversum, Hilversum. Vermeld bij uw overmaking uw voor- en achternaam, woon- en mailadres.

Stap 6: Welkom bij Hart voor Hilversum

Na ontvangst van uw contributie bent u officieel lid van Hart voor Hilversum. U ontvangt van ons verdere informatie over onze activiteiten, evenementen en hoe u actief betrokken kunt zijn.
We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in onze gemeenschap!

 

 

Nieuwsbrief en zo

Als lid ontvangt je onze digitale nieuwsbrief en praat je mee bij de Algemene Leden Vergadering (ALV). Je wordt uitgenodigd voor onze activiteiten, zoals een (zomerse) activiteit in de wijk of het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie waarbij we toosten op het nieuwe jaar. Je ziet de fractie aan het werk bij wijkvergaderingen en leert ze kennen via de live-stream tijdens raadsvergaderingen. Politiek kan leuk zijn!
Krijg je de smaak te pakken dan kun je jouw handen-hoofd-hart actief inzetten voor de vereniging!

Contributie

De contributie bedraagt €10,- per persoon per kalenderjaar. Graag voldoen voor de ALV die meestal in de eerste helft van het jaar gehouden wordt op ons bankrekeningnummer: NL86RABO0123906695 t.n.v. Hart voor Hilversum, Hilversum, ovv je naam en contributiejaar. Alvast bedankt!

Eenmalige gift

Geen zin om lid te worden, maar je wilt ons wel steunen? Je gift is van harte welkom op Bankrekeningnummer: NL86RABO0123906695 t.n.v. Hart voor Hilversum, Hilversum. Met jouw gift lever je een bedrage aan het belang van Hilversum, haar inwoners en ondernemers.
Hart voor Hilversum heeft een ANBI status (algemeen nut beoogde instelling). Giften aan onze partij zijn via de belasting aftrekbaar.   Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl