Word lid, word actief

Hebben de ontwikkelingen in Hilversum je warme belangstelling?

Wil je weten wat er eigenlijk in dat grote gele Raadhuis gebeurt? Wil je je kennis en ervaring delen en je stem laten horen of liever wat meer op de achtergrond blijven en zorgen dat onze volksvertegenwoordigers kunnen schitteren? Wil je meedoen?

Word dan lid van onze politieke vereniging!

Aanmelden

Vul het contactformulier in of stuur een mail of een brief naar ons met de volgende gegevens: Naam, Adres, Postcode, Telefoonnummer, e-mail. Je krijgt snel een reactie van ons. De jaarlijkse contributiebijdrage bedraagt € 10,00 per persoon, per kalenderjaar. Het contributiebedrag graag overmaken op IBAN NL86 RABO 0123 9066 95 t.n.v. Hart voor Hilversum, Hilversum o.v.v. uw voor- en achternaam, woon- en mailadres.

 

Nieuwsbrief en zo

Als lid ontvangt je onze digitale nieuwsbrief die minimaal 12 keer per jaar verschijnt en praat je mee bij de Algemene Leden Vergadering (ALV). Je wordt uitgenodigd voor onze activiteiten, zoals een (zomerse) activiteit in de wijk of het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie waarbij we toosten op het nieuwe jaar. Je ziet de fractie aan het werk bij wijkvergaderingen en leert ze kennen via de live-stream tijdens raadsvergaderingen. Politiek kan leuk zijn!
Krijg je de smaak te pakken dan kun je jouw handen-hoofd-hart actief inzetten voor de vereniging!

Contributie

De contributie bedraagt €10,- per persoon per kalenderjaar. Graag voldoen voor de ALV die meestal in de eerste helft van het jaar gehouden wordt op ons bankrekeningnummer: NL86RABO0123906695 t.n.v. Hart voor Hilversum, Hilversum, ovv je naam en contributiejaar. Alvast bedankt!

Eenmalige gift

Geen zin om lid te worden, maar je wilt ons wel steunen? Je gift is van harte welkom op Bankrekeningnummer: NL86RABO0123906695 t.n.v. Hart voor Hilversum, Hilversum. Met jouw gift lever je een bedrage aan het belang van Hilversum, haar inwoners en ondernemers.
Hart voor Hilversum heeft een ANBI status (algemeen nut beoogde instelling). Giften aan onze partij zijn via de belasting aftrekbaar.   Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl